Bryn og Vipper

Bryn

Brynene rammer ansigtet ind og fremhæver vores ansigtstræk, hvilket kan have foryngende effekt. Voksning af brynene er tilmed en budgetvenlig måde, hvorpå du kan gøre dit ansigt mere symmetrisk, eftersom brynene opmåles symmetrisk – det giver et øjeblikkeligt “ansigtsløft” uden kirurgisk indgreb eller dyre cremer. For tynde bryn kan ombré bryn eller powder brows (semi-permanent makeup teknik) ind til den ønskede effekt og volumen opnås, og fjerner behovet for makeup. Så det er helt og aldeles muligt, at få smukt buede og pænt soignerede bryn. Der findes forskellige form- og farvemuligheder. Er du klar til at se dit yngre selv i spejlet igen? Det tænkte vi nok!

Pris: fra 200kr*

Vippe Lift

Spar en masse tid og undgå at døje med vippebukkeren. At løfte dine vipper med et lash lift, kommer til at fremhæve din skønhed. Lash lift er en miljøvenlig, naturlige måde at se smukkere ud uden stor indsats. Det er et perfekt alternativ til dig, der ikke ønsker vippeekstensions.
Et Lash lift bukker dine vipper kemisk fra rod til spids, så hele deres længde tydeliggøres. Farvning tydeliggør yderligere, ved at gøre dem mørkere og mere fremhævet, samtidig med at det ser naturligt ud. Farvning af de nedre vipper er også muligt, og kan skabe yderligere balance og naturlighed, samt gøre at øjnene synes større og mere åbne uden makeup.

Pris: fra 500kr*

Vippeekstensions

Hvis dit mål er, at fremhæve dine ansigtstræk – særligt øjnene – og skabe et friskere og mere åbent ansigt hele dagen uden makeup, så er vippeekstensions – især kombineret med brynstyling – det rette valg. Du vil komme til at se smuk ud fra morgenstunden. Der findes forskellige typer vippeekstensions (classic og volume) og diverse stile og designs, så du nemt kan finde frem til dit foretrukne udtryk. Sig farvel til mascara og trætte øjne, og hej til Vippeekstensions!
Uanset hvad du vælger, vil vores vippeteknikere hos Salon DU NORD vejlede dig i, at finde det rette design til dit ansigt.

Pris: opfyldninger fra 450kr*, og nye sæt fra 1150kr*

*Priser anført på hjemmesiden er “fra-priser”. Disse priser er med forbehold for ændringer. For præcise priser på din ønskede behandling, eller for at se særpriser og tilbud, se venligst vores prisliste i bookingsystemet.