Permanent-Makup-1

Permanent Makeup

Permanent makeup kaldes også for semi-permanent makeup eller mikropigmentering. Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering, som IKKE skal forveksles med traditionel tatovering. Permanent makeup behandlinger udføres ved hjælp af en digital maskine, der implanterer hypoallergeniske, farmaceutisk kvalitetssikrede pigmenter i det yderste lag hud. Fine streger, som ligner hårstrå, tegnes på, og væves flot ind imellem dine egne brynshår, for at genopbygge eller opbygge fyldige, naturlige bryn. Flotte og klassiske bryn kan gøre kæmpe forskel for ansigtets symmetri.

Salon DU NORDs permanent makeup pigmenter er lavet af naturlige og organiske materialer. De er specielt udviklede til kosmetiske tatoveringer, og designede til at falme elegant med tiden. Brynene holder mellem 12-18 måneder, hvorefter man kan toppe op med en vedligeholdende behandling kaldet et colour boost, for at genopfriske farve, form og definition.

Den mest kendte årsag til, at folk vil have lavet permanent makeup, er overplukning af brynene gennem teenageårene og de tidlige voksen-år. Som tiden går, kan brynene også naturligt tynde ud , hvilket betyder, at det kan blive nødvendigt at fylde brynene ud med makeup hver dag. At fylde brynene ud med makeup hver dag kan tage cirka et kvarter hver dag, og selv med en perfekt makeup, falmer det i løbet af dagen. Med permanent makeup sker dette ikke, og man kan se frem til et permanent perfekt bryn. Behandlingen er ekstremt tidsbesparende, booster selvtillid og giver overskud i hverdagen.

Permanente Bryn og Eyeliner

Permanent makeup til brynene – Ombré, Powder Brows – og eyeliner, er behandlinger som kan booste selvtillid , fremhæve ansigtstræk og befri dig fra det daglige besvær ved makeup. De permanente bryn kan også gøre gavn for kræftpatienter, ved at hjælpe dem under den hårde behandlingsperiode, og afhjælpe dem med stress omkring udgroning af deres egne bryn.

Permanent eyeliner bruger en meget tynd roterende pen med en tynd nål, for at lægge farven på vippekanten, i et forsøg på at efterligne den mørke kant, der skabes med eyeliner, som med permanent makeup bliver på trods sved, søvn og bad.
Den permanente makeup er blevet mainstream over de sidste par år, især på grind af popkulturen og de mange Hollywood kendisser, der har fået det lavet.

Pris*: fra 950kr*

Lip Liner og Lip Blush/Farve

Permanent makeup til læberne giver en blød farv, der komplimenterer din naturlige læbefarve. Det naturlige pigment kan lægges som en outline på læbekanten, eller læberne kan farves ind. Dette kan erstatte det naturlige tab af læbernes farve og fylde. Lip Blush kan balancere ujævnheder ud, og gøre at læberne synes fyldigere. Den permanente makeup, i modsætning til læbestift, løber aldrig, men farven falmer gradvist over tid.

Pris*: fra 950kr.

*Priser anført på hjemmesiden er “fra-priser”. Disse priser er med forbehold for ændringer. For præcise priser på din ønskede behandling, eller for at se særpriser og tilbud, se venligst vores prisliste i bookingsystemet.

Vigtig information inden du booker kosmetisk tatovering

Salon DU NORD er en klinik som udfører medicinske tatoveringer og permanent makeup. Disse milde tatoveringsformer er ikke omfattet af registreringspligten (ref. Styrelsen for Patientsikkerhed). Det er dog lovpligtigt for alle tatoveringssteder og skønhedsklinikker som udfører tatoveringer, at udlevere information til kunder om bl.a. risici ved tatovering, inden tatoveringen udføres. Du bedes derfor læse informationspjece fra Styrelsen for Patientsikkerhed inden du kommer til behandling.

Links til informationspjecen fra Styrelsen for Patientsikkerhed:

Forbrugerinformationen: Er du klar til livet med tatovering? (Source: Strelsen for Patientsikkerhed)

Consumer infromation: Are you ready for life with a tattoo? (Source: Danish Patient Safety Authority)Salon DU NORD overholder danske og europæiske hygiejne- og sikkerhedsstandarder

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, og/eller hvis du har brug for rådgiving i forb. med behandling, venligst book en gratis konsultation med din behandler.