Ansigt og krop

Ansigtsbehandlinger

Eksklusive professionelle ansigtsbehandlinger med kvalitets, dermakologiske produkter baserede på funktionelle aktive ingredienser, der arbejder synergisk for at rense, revitalisere, udglatte og opstramme huden med øjeblikkelige og vedvarende resultater.

Vi kan tilbyde rensende, detox, antioxidant, depigmenterende, reparerende og rynkereducerende anti-age ansigtsbehandlinger.

"Opdag din skønhed, sammen med os”

Kropsbehandlinger

Vores kosmetiske kropsbehandlinger er tilvalgsydelser der kombinerer massage med dermakologiske kropsbehandlinger. Kropsbehandlingerne er den ultimative fusion af afslapning, muskelgenopretning og hudfornyelse. Book din massage med tilvalget Skin-behandling for en transformerende wellness-oplevelse.

Vi kan tilbyde eksfolierings Peeling behandling, der fjerner døde hudceller og afslører en glattere og mere strålende hudtone, Slankende dermakologiske kropsbehandling – designet til at forme din krop og forbedre hudens elasticitet, samt Gym Body Skin behandling – rettet mod løs hud. Denne specialbehandling revitaliserer områder, der er mest påvirket af hudens slaphed, såsom maven, armene, lårene og mere.

Skriv til os