Indehaver

Santa Maria

Santa Maria er en passioneret og talentfuld terapeut med mere end 15 års erfaring i skønhedsindustrien. Hendes ekspertise ligger primært inden for kunsten af PMU (Permanent Makeup), dvs. kosmetiske semi-permanente tatoveringer, og hun er stolt af at være certificeret af den Danske Kosmetologforening (DKF). Hendes engagement og professionalisme fspejler sig i hendes dygtige håndværk, omfattende viden og anerkendelse i skønhedsbranchen.

Som registreret dansk PMU-kunstner i Sikkerhedsstyrelsens register, har Santa Maria gennem årene specialiseret sig i alt fra mikroblading, ombré-shading til eyeliner og læbefarvning. Hendes ekspertise inden for PMU udspringer i mangeårig erfaring indenfor skønhedsbehandlinger, samt en dyb forståelse af ansigtsstruktur, proportioner og skønhedsæstetik, hvilket giver hende forkant for at skabe smukke, naturlige resultater, der fremhæver hendes kunders unikke træk.

Udover hendes ekspertise inden for PMU tilbyder Santa Maria også en bred vifte af skønhedsbehandlinger, såsom vippe- og brynbehandlinger og kosmetiske behandlinger. Santa Marias behandlingsprotokoller er skræddersyet til en maksimal effekt, mens hendes avancerede, dog altid naturlige, behandlingstekniker skaber tryghed og en vedvarende effekt.

Santa Marias karriere som terapeut er præget af mange års tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen. Hun værdsætter de stærke relationer, hun har opbygget med sine kunder.

Santa Maria lægger vægt på at lytte til sine kunders ønsker og behov for at sikre, at de opnår deres drømmeudseende. Som klient hos Santa Maria får man en personlig og opmærksom behandling, der er skræddersyet specielt til dem.

Besøg Santa Maria i hendes hyggelige oase af skønhed og wellness, hvor hun vil hjælpe dig med at stråle af selvtillid og fornyet selvværd. Hun glæder sig til at byde dig velkommen til en unik skønhedsoplevelse på Salon Du Nord.

Skriv til os