Kosmetiske tatoveringer (PMU)

Udlev dine skønhedsdrømme med Permanent Makeup Tatovering!

Udlev dine skønhedsdrømme med Permanent Makeup Tatovering!

Vågn op til fejlfrit påført eyeliner, perfekte øjenbryn og forførende læber hver eneste dag. Vores dygtige kunstnere specialiserer sig i præcis og langvarig kosmetisk tatovering, der forstærker dine naturlige træk og skaber et look, der afspejler din unikke stil og personlighed.

Farvel til udtværet makeup og falmede øjenbryn – vores avancerede teknikker og førsteklasses pigmenter holder dig strålende hele dagen.

Sig farvel til endeløse makeup-rutiner og goddag til mere tid til dig selv. Øg din selvtillid og omfavn din naturlige skønhed med Permanent Makeup Tatovering.

Book din konsultation i dag og oplev bekvemmeligheden, de langvarige resultater og glæden ved et poleret look hver morgen. Stol på fagfolkene – vores procedurer begynder med en omfattende konsultation, der inkluderer sundhedskontrol, allergitest og information om sikkerhed.

Din skønhed fortjener det bedste.

Salon Du Nord overholder tatoveringsloven

Salon Du Nord overholder tatoveringsloven, overholder hygiejneregler og opfylder kravene til lovpligtig forbrugerinformation.

Vores tatoveringsklinik og tilknyttede tatovør er godkendt af og registreret hos Sikkerhedsstyrelsen.

Salon Du Nord lever op til de højeste danske og europæiske infektionshygiejniske standarder (European Union Hygiene Standard, CEN/TC 435) med hensyn til fysiske rammer (lokaler og inventar) samt håndtering, rengøring, desinfektion, sterilisation og opbevaring af tatoveringsudstyr og tatoveringsblæk. De infektionshygiejniske forhold er forsvarlige ved alle tatoveringsprocedurer, og de udføres af uddannet personale.

Alle kunder modtager lovpligtig information om risici ved tatovering inden tatoveringen udføres.

Hvis du er i tvivl, har spørgsmål og/eller har brug for rådgivning vedrørende behandlingen, bedes du booke en gratis konsultation med din behandler.

Link til informationspjecen fra Styrelsen for Patientsikkerhed: Her

Skriv til os