Mission og Værdier

Vores mantra

Vores koncept er enkelt: Et “One-stop Shop” for glamour, skønhed og velvære. Vores skønheds- og kosmetiske behandlinger kombineret med topprofessionelle produkter, er omhyggeligt designede til at booste vores kunders selvtillid og selvværd. Vi bestræber os på, at kunne tilbyde det bedste inden for skønhed og kosmetik, og går aldrig på kompromis med kvalitet og komfort.

Vi uddanner vores medarbejdere løbende således at vi altid kan tilbyde vores kunder det allerbedste. Vores produkter overholder skandinaviske og europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Ydelserne udføres med omhu af vores højtuddannede, erfaren personale. De anvendte produkter og materialer er af topkvalitet og er blevet nøje udvalgt for høj sikkerhed, performance, komfort og bæredygtighed.

"Opdag din skønhed, sammen med os”

Skræddersyede oplevelser

Salon Du Nord skaber skræddersyede oplevelser til den enkelte kunde, og tilbyder ekstraordinære sanselige indtryk i vores stilfulde klinik. Blandt andre ydelser og skønhedsoplevelser, tilbyder vi kosmetiske tatoveringer (PMU), bryn- og vippestyling, fysiurgisk massage, kosmetiske ansigts- og kropsbehandlinger.

Alle vores behandlinger begynder med konsultation mellem kunden og en af Salon Du Nords fagpersonale, for at vurdere behov og tilpasse behandlingen til de individuelle træk og dine ønsker. Målet er at udvælge den rette behandling til den individuelle og sikre, at et naturligt og optimalt resultat opnås ved den valgte ydelse og/eller teknik. Kort sagt, i Salon Du Nord er du i sikre hænder.

Velkommen til.

Vores mission

“At Salon Du Nord, our mission is to empower our customers, boosting their self-esteem and confidence, while enhancing the beauty, joy, and radiant glow in their lives. Through meticulously curated beauty and wellness treatments, along with thoughtfully selected products and services, we strive to deliver exceptional results that uplift our customers’ spirits, bringing them a lasting sense of happiness, fulfillment, and a radiant inner and outer glow.”

Kerneværdier

Hos Salon DU NORD holder vi af skønhedsfaget og udfører vores mission med ansvar og lidenskab. Vi nyder og føler en stolthed i, at forkæle vores kunder. Vi har et oprigtigt ønske om, at levere de bedste resultater gennem dedikerede individuelle indsatser og godt kollegialt samarbejde. Vi er i konstant udvikling og læring, for at tilegne os de egenskaber og færdigheder der skal til for, at vi kan inspirere, innovere, og levere resultater til vores kunder, som overgår deres forventninger.

Vores passion for skønhed og stil er det, der driver og motiverer os. Vi bestræber os på fuldkommenhed. Vores personale har altid en positiv attitude, agerer ansvarsfuldt, og tror på væsentligheden i at bevare gode forhold og tætte relationer til kunder og erhvervspartnere.

Skriv til os